Uslovi korišćenja

Dobrodošli na Aleksifa Digital (u daljem tekstu "sajt"). Korišćenjem ovog sajta, slažete se sa sledećim uslovima korišćenja. Molimo vas da ih pažljivo pročitate pre nego što nastavite sa korišćenjem našeg sajta.

1. Prihvatanje uslova

Korišćenjem ovog sajta, potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili sve uslove korišćenja. Ako se ne slažete sa ovim uslovima, molimo vas da ne koristite naš sajt.

2. Promene uslova

Aleksifa Digital zadržava pravo da u bilo kom trenutku izmeni ili ažurira ove uslove korišćenja. Sve promene će stupiti na snagu odmah nakon njihovog objavljivanja na sajtu. Nastavak korišćenja sajta nakon objavljivanja izmena znači da prihvatate nove uslove.

3. Korišćenje sajta

Sajt je namenjen za ličnu i nekomercijalnu upotrebu. Zabranjeno je koristiti sajt na bilo koji način koji bi mogao prouzrokovati štetu, ometanje ili preopterećenje sajta, kao i za bilo kakve nezakonite ili neovlašćene svrhe.

4. Intelektualna svojina

Sav sadržaj na sajtu, uključujući tekstove, slike, grafiku, logotipe, ikone i softver, vlasništvo je Aleksifa Digital ili njegovih partnera i zaštićen je zakonima o autorskim pravima i drugim zakonima o intelektualnoj svojini. Zabranjeno je kopiranje, distribucija, prenos ili kreiranje izvedenih radova bez prethodnog pismenog odobrenja vlasnika prava.

5. Ograničenje odgovornosti

Aleksifa Digital nije odgovorna za bilo kakve direktne, indirektne, slučajne, posledične ili kaznene štete koje proizilaze iz korišćenja ili nemogućnosti korišćenja sajta. Sajt se pruža "takav kakav je" i "kako je dostupan", bez bilo kakvih garancija, izričitih ili podrazumevanih.

6. Linkovi ka trećim stranama

Sajt može sadržati linkove ka drugim sajtovima koji nisu pod kontrolom Aleksifa Digital. Mi nismo odgovorni za sadržaj, politiku privatnosti ili praksu tih sajtova. Postavljanje linkova ka tim sajtovima ne znači da podržavamo te sajtove.

7. Privatnost

Vaša privatnost je važna za nas. Molimo vas da pročitate našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o tome kako prikupljamo, koristimo i štitimo vaše lične podatke.

8. Primena prava

Ovi uslovi korišćenja tumače se u skladu sa zakonima Republike Srbije. Svi sporovi koji proisteknu iz ili su u vezi sa ovim uslovima korišćenja rešavaće se pred nadležnim sudom u Republici Srbiji.

9. Kontakt

Ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice u vezi sa ovim uslovima korišćenja, molimo vas da nas kontaktirate putem emaila na support@aleksifa.com.

Radno vreme:
Pon - Pet: 09:00 - 17:00

Adresa:
Preradovićeva 143,
21132 Petrovaradin

Email:
hello@aleksifa.com